Advies

Kleur advies

Kleurstalen 

Ik ga samen met jou aan de slag met behulp van kleurstalen van o.a. Flexa Pure, Farrow And Ball alsook de RAL en NCS kleurenwaaiers, om de juiste kleur te bepalen.

Behang-samples

Als je graag behang wilt gaan wij samen samen aan de slag met behulp van behang-samples van o.a. Eijffinger, Arte, Farrow & Ball, Werk aan de Muur, om het juiste behang te bepalen.

Kleur advies
Houtrot advies

Houtrot advies

Herstel van houtrot aan ramen, kozijnen en gevelbetimmering door de kwaliteitsproducten van Repair Care toe te passen gaat Schilders Burmania als erkend opgeleid bedrijf https://www.repair-care.nl/opgeleide-bedrijven/ aan de slag. Ook ga ik graag met jou in kaart brengen of het (opnieuw) monteren van isolerende beglazing voor jou rendabel of zelfs noodzakelijk is door bijvoorbeeld breuk of lekkage. De mogelijkheden zijn legio, voorzetramen, isolerend monumentaal glas, gefigureerd glas, zelfs het isoleren van glas in loodramen. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor houtrot renovatie? Neem dan contact op!

Schilder advies

Schilders Burmania past Sikkens verf toe als huismerk. Wanneer jouw bestaande onderhoudsplan een ander merk vraagt toe te passen of om welke andere reden dan ook graag wilt uitwijken naar een andere vakverven zoals; Sigma, Trimetal, Boonstoppel, Wijzonol, Keim, Caparol,  etc. is dit geen enkel probleem. Schilders Burmania is aangesloten bij verschillende verfgrossiers om aan jouw specifieke wensen te kunnen voldoen. 

Voor exterieur, kozijnhout, boeiboorden, gevelmuren, het conserveren van stalen onderdelen geef ik graag een technisch advies en wordt een plan voor nu, uitgewerkt en als jij wenst voor meerdere jaren opgesteld. Een kleuradvies of eventueel kleurhistorisch onderzoek hoort daar bij. Voor schuren en bijgebouwen bespreek ik graag de duurzaamheid van mooie producten als Jotun of Tenco. 

Schilder advies

Schilder nodig in Assen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons op om uw wensen te bespreken.