Beglazen

Nieuwe beglazing

Wil je nieuw glas laten plaatsen? De mogelijkheden voor beglazen zijn bij Schilders Brumania legio. Hierbij kun je denken aan voorzetramen, isolerend monumentaal glas, gefigureerd glas, zelfs het isoleren van glas in loodramen. Laat jouw glas- en schilderwerk over aan een specialist en laat je compleet ontzorgen. 

Overstrappen naar goed geïsoleerd glaswerk? Dan is het verstandig om uw glas te vervangen voor een betere isolatie zodat je kunt besparen op jouw energierekening. Ik denk met je mee zodat jij het meeste uit jouw investering kunt halen. 

Graag dubbel glas? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat je adviseren!

Nieuwe beglazing
Hoe wordt nieuw glas geplaatst?

Hoe wordt nieuw glas geplaatst?

Schilders Burmania biedt de expertise om het glas probleemloos te plaatsen zodat je snel kunt genieten van jouw woning of pand. Bij beglazen wordt eerst het oude glas verwijderd, vervolgens wordt al het oude kit verwijderd. Daarna wordt het raam geplaatst op afstand blokjes om ervoor te zorgen dat het glas op de juiste plek zit. Daarna worden dichtingsbanden aangebracht. Hierna worden glaslatten aangebracht en worden de naden gekit. 

Houtrot herstel

Vaak komt er bij nieuwe beglazing ook houtrot herstel kijken. Het kan zelfs noodzakelijk zijn om houtrot te renoveren is door bijvoorbeeld een breuk of lekkage.

Schilders Burmania is een erkend opgeleid bedrijf bij het behandelen van houtrot- en schade aan ramen, kozijnen en gevelbetimmering. Hierbij maken we gebruik van kwaliteitsproducten van Repair Care. Zo zorg ik ervoor dat wij de schade kunnen beperken en zorgen voor duurzaam houtherstel. 

Houtrot herstel
Wat kost beglazen?

Wat kost beglazen?

Ben je benieuwd wat nieuwe beglazing kost voor jouw woning of pand? Vraag dan direct een offerte aan!

Voor

Na

Voor
Na

Beglazer voor Assen, Zuidlaren, Groningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons op om uw wensen te bespreken.