Behanger inhuren

Nieuw behang

Sommige mensen hebben liever behang in plaats van schilderwerk. Behang is een decoratieve muurbedekking met een print, textuur of kleur. Het wordt vaak gebruikt om lelijke plekken, zoals vochtplekken of scheuren, op een muur te bedekken.

Nieuw behang
Behang samples

Behang samples

Over de jaren heb ik erg veel ervaring opgedaan bij het verwijderen en plaatsen van behang. Kies je ervoor om dit uit te besteden? Met Schilders Burmania kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Je kunt van ons heldere afspraken en duidelijke communicatie verwachten.

Je bespaart niet alleen tijd, maar krijgt hier hoogwaardig kwaliteit voor terug. Behang plaatsen vraagt namelijk om een stukje precisie en zorgvuldigheid. Ook beschikken wij over het vereiste materiaal zodat je geen extra materialen hoeft aan te schaffen. Ik gebruik onder andere behang samples van Eijffinger, Arte, Farrow & Ball, Werk aan de Muur.

Hoe wordt een muur behangen?

Eerst wordt het behang op maat gemaakt voor de muur. Afhankelijk van het type behang dat je wil gebruiken, wordt de muur vervolgens ingesmeerd met behanglijm zodat het echte werk kan beginnen. Als alles goed past, wordt het behang geplakt en perfect afgesneden. Naden worden netjes afgewerkt voor een naadloos resultaat. 

Hoe wordt een muur behangen?
Glasvezel behang

Glasvezel behang

Voor jouw interieur maak ik gebruik van Renovlies behang. Glasvezelbehang is behang dat gemaakt is van glasvezels. Glasvezelbehang is dikker en stootvaster dan normaal vliesbehang; de meeste standaard woningen worden meestal behangen met glasvezelbehang. Met name bij nieuwbouwwoningen wordt vliesbehang gebruikt. Vliesbehang heeft een papieren of vinylen toplaag. Het voordeel hiervan is dat het geen inweektijd heeft en dat het niet krimpt.

Wat kost behangen?

Ben je benieuwd wat behangen kost voor jouw woning of pand? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Behanger in de omgeving Assen, Groningen, Haren of Zuidlaren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons op om jouw wensen te bespreken.