Buitenschilder huren

Buitenschilder

Wil jij graag de buitenkant van jouw woning of pand laten schilderen? Met Schilders Burmania ben je er zeker van dat jouw woning of pand weer strak in de verf staat. Met jarenlange ervaring kan ik hoge kwaliteit en tevredenheid garanderen. Dit begint met heldere afspraken van offerte tot uitvoering. In goed overleg bespreken we jouw wensen en maken we een inschatting van de situatie. Daarnaast kan ik helpen bij het advies over kleurgebruik, onderhoud en materiaal.  

Buitenschilder
Buiten schilderen

Buiten schilderen

Schilders Burmania heeft een brede dienstverlening, waaronder buitenschilderwerk. Ik kan de buitenkant van jouw woning van top tot teen schilderen. Van kozijnen en deuren tot dakkappellen. Laat je ontzorgen en geef jouw huis of bedrijfspand weer een frisse uitstraling. Heb je last van houtrot of zwakke plekken? Dan herstellen wij de schade voordat we beginnen met verven. Zo blijft jouw woning weer goed beschermt. Bij Schilders Burmania ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en service.

Ben je op zoek naar een binnenschilder? Klik dan hier!

Onderhoud

Een woning wordt meestal elke 5 tot 10 jaar geschilderd. Het is wel belangrijk dat je het buiten schilderwerk goed onderhoud. Bij onderhoud hoort bijvoorbeeld het controleren op houtrot en het schoonhouden van het schilderwerk.

Hoe beter je het schilderwerk onderhoud, hoe minder vaak je hoeft te schilderen. Verschillende factoren hebben invloed op hoe lang het schilderwerk goed blijft.

Onderhoud
Werkzaamheden buiten schilder

Werkzaamheden buiten schilder

Bij het schilderwerk aan de buitenkant van jouw woning komt altijd voorwerk kijken, daarna kan het echte schilderwerk beginnen!

  • Reparatie van zwakke plekken en het herstel van houtrot
  • Schuren, ontvetten en in de grondverf zetten van ondergronden
  • Schilderen van muren, kozijnen, deuren en dakkapel

Ik maak gebruik van hoogwaardige materialen om de beste kwaliteit te garanderen. Het schilderwerk blijft zo langer mooi, ook behoudt de verf zo zijn kleur en glans. 

Wat kost een buitenschilder?

Ben je benieuwd wat een buitenschilder kost voor jouw woning of pand? Vraag dan een offerte aan!

Schilder nodig in Assen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons op om jouw wensen te bespreken.